Kokos curry met groenten en rijst




1 paprika                curry madras                  paprikapoeder
1 courgette            1 tl Rode currypasta       kurkuma
3 wortels               1 tl Sambal oelek            chilipoeder
rijst                        1 blik cocosroom             olijfolie
groentebouillon     1 el sojasaus



Snij de courgette en paprika in blokjes.

Schil de wortel en snij in reepjes.

Verhit wat olijfolie in een wokpan.

Voeg de groenten toe wanneer de olie heet is.
Roerbak ze voor 2 minuten.
Voeg ondertussen de sojasaus en sambal toe.
Giet daarna een scheutje water bij de groentjes.
Laat 5 minuten goed sudderen met het halve bouillon blokje.
Hierna voeg je de cocosroom toe,de currypasta en curry madras. 
Doe dit naar smaak.
kruid daarna af met paprikapoeder, kurkuma en chilipoeder.
Laat nog doorsudderen tot de groenten gaar zijn.
Dien op met rijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen