1
paprika curry madras paprikapoeder
1
courgette 1
tl Rode currypasta kurkuma
3
wortels 1 tl Sambal oelek chilipoeder
rijst 1 blik cocosroom olijfolie
groentebouillon 1 el sojasaus
Snij
de courgette en paprika in blokjes.
Schil
de wortel en snij in reepjes.
Verhit
wat olijfolie in een wokpan.
Voeg
de groenten toe wanneer de olie heet is.
Roerbak
ze voor 2 minuten.
Voeg
ondertussen de sojasaus en sambal toe.
Giet
daarna een scheutje water bij de groentjes.
Laat
5 minuten goed sudderen met het halve bouillon blokje.
Hierna voeg je
de cocosroom toe,de currypasta en curry madras.
Doe dit naar smaak.
kruid
daarna af met paprikapoeder, kurkuma en chilipoeder.
Laat
nog doorsudderen tot de groenten gaar zijn.
Dien
op met rijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten